Over ons

Visie, start en doel van Aquania

Aquania is opgericht door Indy de Jong.
Indy houdt al sinds zijn 10e (2010) aquariums en in het begin liep hij tegen veel problemen aan.
Door zijn werkervaring in verschillende (dieren) winkels wist hij een probleem goed te herkennen. De hobby was namelijk veel te onduidelijk.   Elke winkel, retailer en soms ook hobbyist zei wat anders.


Hierdoor zijn veel mensen gestopt met de hobby, omdat ze van alles hadden geprobeerd wat vaak niet werkte en hierdoor veel geld kwijt waren.


Dit is onnodig! Door middel van de “niet-commerciële manier” kan het vaak makkelijk opgelost worden. En dat met veel minder kosten dan dat er daadwerkelijk verteld wordt.

Doordat Indy met zijn aquariums veel kon experimenteren en uitproberen is hij achter allerlei trucjes gekomen om veel simpele problemen op te lossen.  In Juli 2019 is

Aquania.nl begonnen met het eerste probleem op te lossen:
onduidelijkheid.
Dit groeide snel uit tot het toevoegen van een WhatsApp supportlijn, aquarium schoonmaakservice, gevolgd door producten en nu, anno november 2019, ook de verkoop van aquarium planten.

“ Ik ben wekelijks 1 á 2 uur bezig met het verzorgen van mijn eigen 18 aquariums.

Omdat ik zelf zoveel aquariums heb, zit de handigheid er goed in.

Door de ruime ervaring van de hobby weet ik precies hoe het werkt. Ik zag dat er door onwetendheid vaak veel onnodige of verkeerde producten worden gekocht. Op deze manier komt de hobby veel duurder uit dan dat nodig is. 

Graag wil ik jullie daar ook alles over uitleggen.

Dit doe ik door middel van de blogs, een WhatsApp supportlijn en telefonisch contact.

Zo leer ik u de trucjes van de hobby geheel gratis! “

– Indy de Jong (eigenaar van Aquania)

  Aquania is uitgegroeid tot een divers bedrijf wat vele problemen in de hobby oplost. Van schoonmaakservice tot verkoop van aquariumplanten, en van een eigen unieke WhatsApp supportlijn tot blogs.  

” Aquania is een echt platform geworden. Het aquarium platform. Een gemeenschap die uniek is.” 

– Indy de Jong (eigenaar van Aquania)